image

Onama

image

O nama

Specijalistička psihijatrijska ordinacija dr Milena Lozić otvorena je 2014. godine. Nalazi se u mirnoj ulici u centru Novog Sada, a i sam njen ambijent je takav – boje su nežne, opuštajuće, tiho je i prijatno. U njoj se obavljaju:

• dijagnostika, terapija i praćenje svih vrsta psihijatrijskih poremećaja (depresija, anksiozni poremećaji, panični napadi, psihoze...)
• psihoterapija (partnerski problemi, reakcije na stres, nedostatak samopouzdanja, poremećaji ishrane...)
• psihijatrijsko mišljenje (radi smeštaja u dom, oduzimanja poslovne sposobnosti, pravljenja ugovora o doživotnom izdržavanju) 

Screenshot

O dr Mileni Lozić

Dr Milena Lozić je rođena u Novom Sadu gde je završila srednju medicinsku školu, potom medicinski fakultet i specijalizaciju iz oblasti psihijatrije. Radila je na Klinici za psihijatriju u Novom Sadu i u Specijalnoj zatvorskoj bolnici u Beogradu (rad sa mentalno obolelim ljudima koji su počinili krivična dela) na odeljenju akutne psihijatrije. Time je stekla veliko iskustvo u radu sa različitim psihijatrijskim poremećajima.

Radeći na svom usavršavanju, dr Milena Lozić je završila i edukaciju iz Transakcione psihoterapije. Takođe se bavila i volonterskim radom u Centru Srce u kome se javljala na SOS telefon za prevenciju suicida, a volontirala je i u NSHC u savetovalištu za mlade.

Ako vas tišti bilo kakav duševni bol ili smatrate da je vama bliskoj osobi potrebna stručna pomoć, vrata ordinacije dr Milene Lozić su vam širom otvorena. Tu je da vas sasluša i pomogne vam da rešite svoj problem.